FME® Server

FME Server on skaalautuva paikkatietojen ETL-alusta, jonka joustavien paikkatiedon jakelu ja latauspalvelujen avulla organisaatiot voivat nopeasti vastata erilaisiin paikkatiedon jakamista koskeviin vaatimuksiin.

Web-pohjainen paikkatiedon jakaminen

FME_server1

Toteuta paikkatiedon latauspalvelu FME Serverin avulla. Konfiguroitavan verkkokäyttöliittymän kautta käyttäjät valitsevat tietoaineiston ja tasot, joista ovat kiinnostuneita, ja valitsevat seuraavaksi haluamansa formaatin ja koordinaattijärjestelmän. FME Server muuntaa datan lennossa ja lähettää käyttäjälle sähköpostiviestin, jossa on linkki muunnettuun tietoaineistoon.

FME Serverin avulla voit luoda paikkatiedon streaming-palveluja, joiden avulla tarjoat käyttäjille viimeisimmät paikkatietoaineistot suosittuihin verkkosovelluksiin, kuten Google Earth/Maps Microsoft Virtual Earth, OpenLayers ym. Valmiiksi määritetyt lataus- ja muunnospalvelut, KML Network Link- sekä OGC® WFS- ja WMS-verkkopalvelut mahdollistavat niiden nopean käyttöönoton, jotta käyttäjät saavat haluamansa formaatin mukaista paikkatietoa.

Skaalautuva paikkatiedon yhteensovittaminen

FME Server on suunniteltu tukemaan laajamittaisen tiedonsiirron ja replikoinnin vaatimuksia. Voit yhdistää ja ladata suuria määriä hajanaista dataa tietokantoihin tai kopioida ja siirtää dataa eri tietokantojen välillä, sekä suorittaa tietokantapäivityksiä.

Online-laadunvarmennus

FME Serverin avulla voit säästää aikaa ja parantaa paikkatiedon laatua tarjoamalla paikkatiedon lähetys- ja validointipalveluja. Kun tiedontuottaja lähettävät tietoaineistonsa, FME-palvelin suorittaa geometrioiden ja ominaisuustietojen laaduntarkastuksia ennen kuin data julkaistaan keskitetyssa tietokannassasi. Data, joka täyttää validointisäännnöt voidaan dynaamisesti uudelleenjärjestää ja muuntaa vaadittuun formaattiin ja tietomalliin, ja ladata tietokantaan. Jos datassa on ilmennyt virheitä, voit asettaa FME Serverin automaattisesti korjaamaan ne tai luomaan raportit tiedontuottajalle.

FME_server2

Palvelinpohjainen paikkatiedon muuntaminen

FME Server tarjoaa skaalautuvan ratkaisun FME:n paikkatiedon muunnoksien jakamiseen laajalti koko organisaatiossanne, samalla varmistaen, että tiimisi säilyttää ETL-prosessien hallinnnan. FME Serverin avulla koko organisaationne CAD-, GIS- ja muut ammattilaisent voivat muuntaa dataa käyttämällä FME Workbench:illä luotuja muunnoksia verkon yli.